Maandag - Vrijdag 8.00 - 19.00
Zaterdag 8.00 - 12.00 & Zondag GESLOTEN

Specialisaties

logo move2perform

Revalidatie na operatie

Na een ongeval, ziekte of medische ingreep volgt een periode van revalideren. In eerste instantie zal het doel zijn om weer terug te komen op het ‘oude’ niveau van voor de blessure, het ongeval of de ziekte. Daarvoor kijken de therapeuten van Move2Perform altijd naar de persoon en zijn/ haar beweegdoelen. Middels een individueel behandelplan begeleidt de fysiotherapeut je om deze (beweeg)doelen te realiseren.

De behandeling van de fysiotherapeut, manueel therapeut en/of sportfysiotherapeut, gedurende een revalidatie traject is gericht op het verbeteren van de mobiliteit, coördinatie, spierkracht, stabiliteit en je uithoudingsvermogen.

Het grootste gedeelte van de behandeling bestaat uit functionele oefentherapie en fysiotherapie.De behandeling verhoogt de lokale en algehele belastbaarheid en herstelt de functies die je nodig hebt in je dagelijkse bezigheden, je werk en tijdens het sporten. De behandeling vindt plaats aan de hand van behandelprotocollen. Een digitaal patiëntenvolgsysteem maakt de voortgang van de behandeling inzichtelijk. Zo beoordelen we of de vooraf ingestelde behandeldoelen zijn gerealiseerd.

Om tot een zo optimaal resultaat te komen, werken we samen met verschillende ziekenhuizen en klinieken uit de omgeving. Een multidisciplinaire samenwerking tussen orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, manueeltherapeuten, osteopaten, (sport)masseurs e.d. draagt zijn steentje hieraan bij!