Maandag - Vrijdag 8.00 - 19.00
Zaterdag 8.00 - 12.00 & Zondag GESLOTEN

Livvy Vluggen

In 2020 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. Mijn interesse en ambities binnen de sport-orthopedische fysiotherapie is tijdens mijn stageperiode bij Remco en Erik volledig tot zijn recht gekomen. Hierna heb ik me hier als zelfstandig fysiotherapeute verder op toegelegd binnen een particuliere praktijk.

Ik zie mezelf als een betrokken fysiotherapeute met een grote affiniteit voor sport- en bewegingsgerelateerde klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het begeleiden van jeugdspelers met groeiklachten, voorstekruisbandrevalidaties, knie en/of heupprotheses, maar ook aan nek- en rugklachten bij zowel jong als oud.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeute ben ik actief bezig met scholing en cursussen. Zo heb ik me in 2022 verdiept in hardloopanalyses en revalidaties en ben ik sinds januari 2023 gestart aan mijn masteropleiding Manuele Therapie aan SOMT te Amersfoort. Deze verdiepingen helpen mij om nog adequater complexe problematiek van patiënten te verhelpen en hen de juiste zorg te bieden.

Ons team

Erik Wintjens

Fysiotherapeut

Master Sportfysiotherapeut

Remco Loeffen

Fysiotherapeut

Specialist in kruisbandrevalidaties

Bas Peters

Fysiotherapeut

Osteopaat in opleiding

Livvy Vluggen

Fysiotherapeut

Manueel therapeut in opleiding

Eva Luijten

Fysiotherapeut

Sportfysiotherapeut in opleiding