Maandag - Vrijdag 8.00 - 19.00
Zaterdag 8.00 - 12.00 & Zondag GESLOTEN

Remco Loeffen

Nadat ik mijn opleiding aan het CIOS in 2007 succesvol heb afgerond, heb ik enkele jaren bij sportschool Il Fiore Maastricht gewerkt.

Na dit een aantal jaren met veel plezier te hebben gedaan, wist ik dat mijn interesse toch ergens anders lag. In 2015 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Tijdens mijn stages ben ik bij de jeugd van MVV begonnen als fysiotherapeut, om deze functie vervolgens ook vrij snel te vervullen bij MVV 1.

Naast deze werkzaamheden heb ik een aantal jaren gewerkt voor een particuliere praktijk. Hierbij heb ik vooral patiënten behandeld met sport-gerelateerde klachten en mensen behandeld en begeleidt voor en na een gewrichtsoperatie. Tijdens deze revalidaties werd mij duidelijk dat mijn interesse vooral ligt bij het begeleiden en behandelen van patiënten die te maken hebben met voorste kruisband problemen en overige (sport gerelateerde) knieproblematiek. In deze richting ben ik mij sinds 2019 gaan specialiseren met cursussen en opleidingen die hierop aansluiten.

Vanaf het begin was mijn droom om ooit een eigen praktijk te starten. Om dit samen met Erik te verwezenlijken was uiteindelijk een logische vervolgstap. We vinden het belangrijk om kwalitatieve, gespecialiseerde en multidisciplinaire zorg te geven voor alle sporters. Van recreanten tot topsporters. Patiënten revalideren met een sporthulpvraag is hetgeen dat we het allerliefste doen!

Tot snel!

Ons team

Erik Wintjens

Fysiotherapeut

Master Sportfysiotherapeut

Remco Loeffen

Fysiotherapeut

Specialist in kruisbandrevalidaties

Bas Peters

Fysiotherapeut

Osteopaat in opleiding

Livvy Vluggen

Fysiotherapeut

Manueel therapeut in opleiding

Eva Luijten

Fysiotherapeut

Sportfysiotherapeut in opleiding