TEAM

Erik Wintjens

In 2005 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Zuyd Hogeschool,  in 2012 ben ik afgestudeerd als master sportfysiotherapeut.

Als sportfysiotherapeut ben ik vanaf 2005 aan MVV Maastricht verbonden. Daarnaast ben ik altijd werkzaam geweest in de particuliere praktijk. Veel sporters heb ik mogen begeleiden in hun herstel. Door een bovengemiddelde interesse in het hardlopen heb ik me als sportfysiotherapeut ontwikkeld op gebied van hardloopblessures en revalidatie.

Om zelf fit te blijven ren ik regelmatig mijn rondjes, met een voorkeur voor trailrunning.

Remco Loeffen

Na mijn opleiding aan het CIOS in 2007 heb voltooid als ortho-bewegingsagoog en keuzevakken “aangepast sport en bewegen” en voetbal, heb ik enkele jaren in een sportschool gewerkt, Il Fiore in Maastricht. 

In 2015 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Tijdens mijn stages hiervoor ben ik bij MVV begonnen als fysiotherapeut bij de jeugd om vrij snel dit te gaan combineren met dezelfde functie bij MVV 1. 

Naast deze werkzaamheden heb ik in een particuliere praktijk vooral patiënten behandeld met sport-gerelateerde klachten en mensen voor en na een gewrichtsoperatie. 

Hiernaast heb ik me gespecialiseerd op het gebied van kinesiotaping en dry needling. 

Zelf probeer ik regelmatig in de sportschool zelf bezig te zijn en dit te combineren met voetballen bij v.v. Bunde. 

Bas Peters

In 2021 opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan hogeschool Zuyd in Heerlen. Als fysiotherapeut ben ik sinds november 2021 verbonden aan Move2Perform (sport)fysiotherapie. 

In de praktijk hou ik mij vooral bezig met sport blessures, revalidatie voor of na een gewrichtsoperatie en wervelkolom gerelateerde klachten. 
Hiernaast heb ik mij gespecialiseerd in dry needling.

Tevens ben ik in september 2022 gestart met de opleiding Osteopathie aan de IAO in Antwerpen.